HOME

Main navigation
Porsche Classic Center
Gelderland
 
Contact
Porsche Classic Center Gelderland

Ressenerbroek 2

6666 MR Heteren

T +31 (0)26 356 0 901

F +31 (0)26 356 0 930
info@porscheclassiccentergelderland.nl

 

Openingstijden

ma t/m vrij
7.30 - 18.00 uur

zaterdag
8.30 - 17.00 uur

zondag
gesloten

 

 

Porsche Classic Center Gelderland Service

Online een afspraak maken

Online een afspraak maken

Klik hier
Onderhoud

Onderhoud

Porsche rijders behoren tot de meest trotse autobezitters ter wereld. Klassiekers worden gekoesterd als ware familieleden. Het juiste onderhoud is dan ook een must. Preventief onderhoud aan uw klassieker zal leiden tot minder slijtage, langere levensduur en uiteindelijk meer (rij)plezier.

Lees meer
Service prijzen

Service prijzen

Vooraf weten waar u aan toe bent voor wat betreft onderhoud? Dat is wel zo prettig. Bij de officiële Porsche-dealer maken wij gebruik van originele Porsche onderdelen én betaalt u vaste serviceprijzen.

Of het nu gaat om groot of klein onderhoud, het verversen van remvloeistof of het vervangen van luchtfilter of remblokken. Per model en type tonen wij u overzichtelijk de prijzen inclusief BTW. Voor de Porsche 911 hebben we zelfs een verdeling gemaakt naar 911 3.2, 964, 993, 996 en 997 I en II.

Uiteraard verwelkomen wij alle Porsches in onze werkplaats, dus ook uw 356, vroege 911 (SC, G, F) of 924, 944, 968 transaxle Porsche. Voor klassiekers geldt een gereduceerd Porsche Classic tarief voor zowel de serviceprijzen als het uurtarief bij reparatie. Deze korting op onderhoud bedraagt 20 procent ten opzichte van de standaard onderhoudsprijzen.

Bekijk prijzen
De Porsche aankoopkeuring

De Porsche aankoopkeuring

Het bezit van een Porsche moet bijzonder zijn. U wilt niet verrast worden met onverwachte kosten voor onderhoud of andere noodzakelijke reparaties. Is de Porsche die u op het oog heeft niet afkomstig van een Porsche dealer, en wilt u zeker weten dat de auto in goede staat verkeert? Maak dan een afspraak voor een objectieve en deskundige aankoopkeuring.

Hoe gaat onze aankoopkeuring in zijn werk?

Lees meer
Porsche Classic Check

Porsche Classic Check

Wilt u graag kennismaken met Porsche Classic Center Gelderland? Met de Classic Check weet u binnen korte tijd waar u aan toe bent. Uw Porsche wordt door onze experts volledig nagelopen en gecontroleerd. Ook verifiëren wij o.a. of de motor en versnellingsbak nog origineel zijn. Door uw ervaringen vervolgens te combineren met onze kennis, wordt de beste zorg voor uw Porsche gegarandeerd.
Wanneer u naar aanleiding van de Classic Check een afspraak voor een onderhoudsbeurt maakt, wordt deze gecrediteerd op de factuur (t.w.v. € 119,-).

Afspraak maken
Porsche Assistance 24/7

Porsche Assistance 24/7

Deze exclusieve service voor klanten garandeert u een gepaste hulpverlening, afgestemd op uw behoeften en persoonlijkheid – 24 uur per dag, 7 dagen per week – in heel Europa. Porsche Assistance is 24 uur per dag te bereiken via: 08000205911 Vanuit het buitenland belt u met 0031207546911. Uiteraard kunt u 24/7 bellen met Porsche Centrum Gelderland voor een eerste advies: +31 (0)26 356 0 911. 

Lees meer
Service Dialoog

Service Dialoog

Tijd voor een goed gesprek over uw Porsche?

Porsche Centrum Gelderland biedt onder de naam Service Dialoog de mogelijkheid om samen met onze specialisten uw Porsche te inspecteren.

Op het met u afgesproken tijdstip staat een van onze Porsche specialisten klaar om u en uw Porsche te ontvangen. In uw bijzijn zal hij de inspectie uitvoeren en waar nodig een diagnose stellen. De inspectie, die uit een vast aantal punten bestaat, duurt ongeveer dertig minuten. Gedurende de inspectie kunt u natuurlijk al uw vragen stellen.

Lees meer
Haal-en brengservice en vervangend vervoer.

Haal-en brengservice en vervangend vervoer.

Als Excellente Dealer proberen wij altijd ons serviceniveau te optimaliseren. Wist u dat wij uw Porsche gratis* ophalen en terugbrengen door heel Nederland? 

Kiest u liever voor vervangend vervoer? Wij bieden standaard een Volkswagen Up of Volkswagen Golf DSG automaat met navigatie aan. De kosten bedragen € 59,00 (inclusief BTW) per dag. Tevens bieden we verschillende modellen Porsches aan als vervangend vervoer. Een vervangende Porsche** rijdt u vanaf € 239,00 (inclusief BTW) per dag. 

Lees meer