Hoofdmenu
ENGLISH  |  DUTCH
Porsche Classic Center Gelderland

 

Contact
Porsche Classic Center Gelderland

Ressenerbroek 2

6666 MR Heteren

T +31 (0)26 356 0 901

F +31 (0)26 356 0 930
info@porscheclassiccentergelderland.nl

 

Openingstijden

ma t/m vrij
7.30 - 18.00 uur

zaterdag
8.30 - 17.00 uur

zondag
gesloten

 

 

Modellen
Hoofdmenu
Classic Check

Porsche Classic Check

Wilt u graag kennismaken met Porsche Classic Center Gelderland? Met de Classic Check weet u binnen korte tijd waar u aan toe bent. Uw Porsche wordt door onze experts volledig nagelopen en gecontroleerd. Ook verifiëren wij o.a. of de motor en versnellingsbak nog origineel zijn. 

Door uw ervaringen vervolgens te combineren met onze kennis, wordt de beste zorg voor uw Porsche gegarandeerd. 

Wanneer u naar aanleiding van de Classic Check een afspraak voor een onderhoudsbeurt maakt, wordt deze gecrediteerd op de factuur (t.w.v. € 119,-).


Meer Porsche Classic

Classic Radio Navigatie

Classic Radio Navigatie

Klassiek ontmoet moderne technologie. Porsche Classic introduceert een radio- en navigatiesysteem voor alle klassieke modellen. Achter het klassiek ogende bedieningspaneel bevindt zich de nieuwste radio- en navigatietechnologie. Het 3,5-inch touchscreen verraad reeds aan de buitenkant dat dit niet een ouderwets radio- en navigatiesysteem is.

Informatie & bestellen
356 Elektrische Kinderauto

356 Elektrische Kinderauto

Een 356 voor uw kinderen tussen 3 en 5 jaar. Deze Porsche elektrische kinderauto heeft het design van de klassieke 356. De speciale rubberen banden rijden geluidsarm, ook bij de topsnelheid van 4 km/u. Deze elektrische kinderauto heeft een digitale schakeling met vooruit- en achteruitversnelling. De Porsche kinderauto heeft een TÜV-keurmerk en komt inclusief acculader.

Informatie & bestellen
EHBO tasje Classic

EHBO tasje Classic

Een onmisbare EHBO verbanddoos voor in de auto, in een handzaam tasje. Dit Porsche EHBO tasje uit de Classic collectie bevat diverse maten, goed verpakte pleisters en verbandsoorten. Tevens bevat het EHBO tasje een foldertje met de meest belangrijke eerste hulp handelingen.

Informatie & bestellen