Main menu
ENGLISH  |  DUTCH
Porsche Classic Center Gelderland

 

Contact
Porsche Classic Center Gelderland

Ressenerbroek 2

6666 MR Heteren

T +31 (0)26 356 0 901

F +31 (0)26 356 0 930
info@porscheclassiccentergelderland.nl

 

Opening hours

Mon to Fri.
07:30 - 18:00 h. CET

Saturday
08:30 - 17:00 h. CET

Sunday
closed

 

 

Models
Main menu
Purchase inspection

The Porsche purchase inspection.

Het bezit van een Porsche moet bijzonder zijn. U wilt niet verrast worden met onverwachte kosten voor onderhoud of andere noodzakelijke reparaties. Is de Porsche die u op het oog heeft niet afkomstig van een Porsche dealer, maar wilt u zeker weten dat de auto in goede staat verkeert? Maak dan een afspraak voor een objectieve en deskundige aankoopkeuring. De kosten voor een aankoopkeuring zijn € 499,-  (inclusief BTW).  


Hoe gaat onze aankoopkeuring in zijn werk?

Een aankoopkeuring kan op korte termijn gepland worden en neemt circa twee uur in beslag. Indien u het op prijs stelt, kunt u bij deze keuring aanwezig zijn. U ontvangt direct na de aankoopkeuring een uitgebreid keuringsrapport met alle bevindingen. Tijdens de aankoopkeuring wordt de auto op 93 punten gecontroleerd, waaronder:

  • Conditie en technische staat van de carrosserie, het onderstel, de motor, de versnellingsbak, het remsysteem en de stuurinrichting.
  • Laklaagdikte in verband met eventuele schades of spuitwerkzaamheden.
  • Onderhouds- en schadehistorie.
  • Originaliteit van de carrosserie, de motor en de versnellingsbak.
  • Openstaande werkplaats- en terugroepacties (indien nodig kunnen deze alsnog kosteloos worden uitgevoerd).

U kunt contact opnemen met een van onze service-adviseurs via 026 356 0 911 of direct zelf online een afspraak plannen. Wij vragen u om de volgende gegevens bij de hand te hebben voor het maken van een afspraak: het kenteken en het chassisnummer (verplicht).