Main menu
ENGLISH  |  DUTCH
Porsche Classic Center Gelderland

 

Contact
Porsche Classic Center Gelderland

Ressenerbroek 2

6666 MR Heteren

T +31 (0)26 356 0 901

F +31 (0)26 356 0 930
info@porscheclassiccentergelderland.nl

 

Opening hours

Mon to Fri.
7.30 - 18.00 h.

Saturday
8.30 - 17.00 h.

Sunday
closed

 

 

Models
Main menu
Vacancies

Vacancies

Porsche Centrum Gelderland

Bij Porsche Centrum Gelderland werken ruim 180 mensen aan slechts 1 doel: het realiseren van de jongens- en meisjesdroom van onze klanten. Of het nou gaat om de aan/verkoop, het onderhoud, schadeherstel of een complete restauratie: Bij Porsche Centrum Gelderland staan onze vakkundige collega’s dag en nacht klaar voor onze klant waarbij vakkundige en klantvriendelijke service voorop staat.

Van verkoop tot werkplaats, aftersales en administratie: alle medewerkers zijn gemotiveerd, gedreven én gepassioneerd voor het merk Porsche. Deze hoge mate van betrokkenheid vormt de basis voor een hoge kwaliteitsgraad en klanttevredenheid. Om deze kwaliteit te kunnen garanderen is er altijd plek voor nieuw talent binnen onze organisatie. Wil jij je, net als het merk Porsche, blijven ontwikkelen? Kijk dan eens bij onze vacatures!

Sollicitatieprocedure

Wil je solliciteren? Of heb je meer informatie nodig over een vacature? Neem dan contact op met onze HR afdeling via het mailadres vacatures@porschecentrumgelderland.nl of het telefoonnummer 026 356 0 911.