Main menu
ENGLISH  |  DUTCH
Porsche Classic Center Gelderland

 

Contact
Porsche Classic Center Gelderland

Ressenerbroek 2

6666 MR Heteren

T +31 (0)26 356 0 901

F +31 (0)26 356 0 930
info@porscheclassiccentergelderland.nl

 

Opening hours

Mon to Fri.
07:30 - 18:00 h. CET

Saturday
08:30 - 17:00 h. CET

Sunday
closed

 

 

Models
Main menu
Porsche Intelligent Performance

Porsche Intelligent Performance: the new benchmark.

Porsche Intelligent Performance. Ons idee van een sportwagen. Een idee dat laat zien in welke richting onze ingenieurs denken: performance is niets zonder intelligentie. Met alleen pk's win je geen races. Bij ons draait het om ideeën. Ideeën voor efficiëntere motoren en lichtere carrosserieconstructies - en natuurlijk ook voor meer power, maar dan wel zuiniger.

Performance ook voor op de weg, voor alledag. Alleen zo krijgt dynamiek echt inhoud - en veiligheid. Meer dan 60 jaar Porsche ideeën staat ook voor voortbouwen op een succesvolle traditie van 60 jaar innovatie - van sportief design, maar altijd in dienst van de functionaliteit. Pas dan wordt de fascinatie voor Porsche echt realiteit.

Het resultaat: een harmonisch totaalconcept. Het principe zoveel mogelijk uit zo weinig mogelijk te halen. Met nieuwe uitgekiende aandrijfconcepten. Een principe dat van het racecircuit is overgedragen op iedere Porsche. Ze getuigen van onze bereidheid om steeds weer een nieuwe start te maken. Ondanks, of juist vanwege onze ervaring uit ontelbaar veel gewonnen races. Tenslotte werken we aan de toekomst van de sportwagen. Een nieuwe maatstaf voor een nieuwe tijd: Porsche Intelligent Performance.