Hoofdmenu
ENGLISH  |  DUTCH
Porsche Classic Center Gelderland

 

Contact
Porsche Classic Center Gelderland

Ressenerbroek 2

6666 MR Heteren

T +31 (0)26 356 0 901

F +31 (0)26 356 0 930
info@porscheclassiccentergelderland.nl

 

Openingstijden

ma t/m vrij
7.30 - 18.00 uur

zaterdag
9.00 - 17.00 uur

zondag
gesloten

 

 

Modellen
Hoofdmenu
Avontuurlijke monstertocht: Porsche Taycan maakt 5000 kilometer lange roadtrip.

Avontuurlijke monstertocht: Porsche Taycan maakt 5000 kilometer lange roadtrip.

From Darwin to Bondi.

18 oktober 2023 -  VIDEO – Een autoavontuur van 5000 kilometer lang, volledig elektrisch. Een reis van Darwin in het Noordelijk Territorium naar het fameuze strand van Bondi in Sydney. Het bracht de Porsche Taycan en zijn bestuurders door uitdagende gebieden op het Australische continent. Tropische hitte, torenhoge bergketens en eindeloze rechte stukken woestijn, voor de Taycan was niets te gek. Bekijk hier de samenvatting van deze vol-elektrische monstertocht. 

Porsche werkt volop aan de realisatie van zijn ambitieuze elektrificatiestrategie. Aan de ontwikkeling van de volledig elektrische Macan wordt door Porsche momenteel de laatste hand gelegd, waarbij de auto in de loop van 2024 voor klanten beschikbaar komt. Naar verwachting volgen een volledig elektrische 718 én Cayenne in de nabije toekomst. 

Porsche Taycan -Darwin to Bondi -7

Porsche Taycan -Darwin to Bondi -1

Porsche Taycan -Darwin to Bondi -6

Porsche Taycan -Darwin to Bondi -2

Porsche Taycan -Darwin to Bondi -3

Porsche Taycan -Darwin to Bondi -5

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Genoemde prijzen betreffen consumentenadviesprijzen. Het staat dealers en servicepartners vrij eigen verkoopprijzen en kortingen te hanteren. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.