Hoofdmenu
ENGLISH  |  DUTCH
Porsche Classic Center Gelderland

 

Contact
Porsche Classic Center Gelderland

Ressenerbroek 2

6666 MR Heteren

T +31 (0)26 356 0 901

F +31 (0)26 356 0 930
info@porscheclassiccentergelderland.nl

 

Openingstijden

ma t/m vrij
7.30 - 18.00 uur

zaterdag
9.00 - 17.00 uur

zondag
gesloten

 

 

Modellen
Hoofdmenu
Restauratie-afdeling
From old to new.

Restauratie-afdeling.

Behalve voor verkoop en onderhoud van klassieke Porsches is Porsche Classic Center Gelderland ook hét adres voor restauratie-werkzaamheden. Er is een aparte werkplaats ingericht voorzien van een eigen lichtstraat en unieke, originele apparatuur voor alle schade –en restauratieprojecten. De monteurs die hier werken hebben niet alleen een grote passie voor het merk, maar zijn ook volledig opgeleid door de afdeling Porsche Classic van de fabriek in Stuttgart. In deze werkplaats kan nog echt worden gesproken van ambacht, want net als toen de klassieker uit de fabriek rolde wordt hier alles nog met de hand gemaakt en wordt er gewerkt volgens de originele techniek. Ook het las-en plaatwerk doen we volledig zelf waarvoor we over de originele apparatuur en gereedschap beschikken om dit mee te kunnen doen.U kunt kiezen voor een totale restauratie of een deelrestauratie.

Bij een totale restauratie wordt er een compleet restauratieplan voor u gemaakt. Wij adviseren, maar u kiest uiteindelijk de kleur, bekleding en de opties. Bij een deelrestauratie kunt u denken aan revisie van de motor of de versnellingsbak. Afhankelijk waarvoor u uw Porsche gaat gebruiken kan restauratie ook variëren van een zeer goede technische tot concours-staat.

Bij elke restauratie hoort uiteraard een gedegen plan, tijdslijn en een overzichtelijke offerte. Bovendien staan uw eigen wensen voorop. De gehele (deel)restauratie wordt gedocumenteerd middels een fotoboek geleverd en u krijgt een officieel Porsche geboortebewijs.