Hoofdmenu
ENGLISH  |  DUTCH
Porsche Classic Center Gelderland

 

Contact
Porsche Classic Center Gelderland

Ressenerbroek 2

6666 MR Heteren

T +31 (0)26 356 0 901

F +31 (0)26 356 0 930
info@porscheclassiccentergelderland.nl

 

Openingstijden

ma t/m vrij
7.30 - 18.00 uur

zaterdag
9.00 - 17.00 uur

zondag
gesloten

 

 

Modellen
Hoofdmenu

De Grootse Detour.

Derde jaargang Tour of Legends in het teken van jarige Porsche 911.

25 april 2023 - De Grootse Detour, de derde editie van de Porsche Tour of Legends, staat dit jaar in het teken van de verjaardag van de Porsche 911. Deze iconische sportwagen is al 60 jaar grensverleggend op het gebied van rijplezier. De Grootse Detour staat ook deze keer weer garant voor maximaal genieten met prachtige routes door België, Duitsland en Luxemburg.

De Grootse Detour bestaat uit speciaal door Porsche Nederland samengestelde routes van en naar België, Duitsland en Luxemburg. Elke route duurt circa vier uur en heeft zijn eigen karakter. In België is het maar een kleine stap van oneindige vergezichten over de Noordzee naar het ruige gevoel van met kasseien geplaveide wegen. Luxemburg mag dan klein zijn, de bochten zijn er oneindig. Duitsland verwent ons met prachtige wegen door bossen en valleien. Alle zes de routes zijn op elk gewenst moment te rijden.

Molen-Gildenhaus-DSC_9875

Routeboekjes die gidsen, informeren en inspireren

Elke route van De Grootse Detour heeft een eigen routeboekje, dat gidst, informeert en inspireert. Het gidsen gebeurt via het eenvoudige en beproefde bol-pijlsysteem. Dit geeft de bijrijder een actieve rol als navigator. In de boekjes is ook informatie te vinden over bijzonderheden en bezienswaardigheden op de route. Daarnaast is er ruimte voor praktische informatie. Zo staan snellaadpunten voor de Taycan duidelijk aangegeven. De suggesties voor restaurants en hotels zijn allemaal van Porsche niveau. Op al deze adressen staat heerlijk én stijlvol nagenieten centraal. 

Hoofdrol voor de jarige 911

De Grootse Detour viert de zestigste verjaardag van de Porsche 911. Al bij zijn introductie verlegde dit legendarische model de grenzen van prestaties en dynamiek. Elke nieuwe versie legde de lat weer hoger. Daarom spelen iconische modellen als de 911 Carrera RS 2.7, de 930, de 964 Targa in politie-uitvoering, de 996, de 997 GTS en de 991 GT2 RS Manthey Racing een visuele hoofdrol in de routeboekjes. 

Munster-DSC_0278

Exclusief voor Porsche-rijders

Net als voorgaande edities van de Tour of Legends heeft Porsche Nederland De Grootse Detour exclusief voor Porsche rijders ontwikkeld. Op tour.porsche.nl vinden Porsche rijders alle informatie en zijn de routes met enkele muisklikken aan te vragen. Na registratie zijn de routeboekjes direct te downloaden. Dat kan uitsluitend tot 3 juli 2023.

Fotocredits: Jan-Willem Kok

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Genoemde prijzen betreffen consumentenadviesprijzen. Het staat dealers en servicepartners vrij eigen verkoopprijzen en kortingen te hanteren. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.