Hoofdmenu
ENGLISH  |  DUTCH
Porsche Classic Center Gelderland

 

Contact
Porsche Classic Center Gelderland

Ressenerbroek 2

6666 MR Heteren

T +31 (0)26 356 0 901

F +31 (0)26 356 0 930
info@porscheclassiccentergelderland.nl

 

Openingstijden

ma t/m vrij
7.30 - 18.00 uur

zaterdag
9.00 - 17.00 uur

zondag
gesloten

 

 

Modellen
Hoofdmenu
De nieuwe Porsche Taycan | Walkaround.

De nieuwe Porsche Taycan | Walkaround.

Bekijk de video voor alle highlights.

23 april 2024 - De nieuwe Porsche Taycan maakt elektriciteit nog opwindender en prestaties nog indrukwekkender. Bekijk de video voor alle highlights.

Porsche heeft de Taycan een uitgebreide update gegeven. Het resultaat: meer vermogen, een grotere actieradius, nog snellere acceleraties en kortere laadtijden. De designers van Style Porsche hebben daarnaast het ontwerp aangescherpt en de Turbo-modellen onderscheidender gemaakt. Alle versies van de Taycan zijn voorzien van een verder uitgebreide standaarduitrusting en krijgen de nieuwste generatie van de Porsche Driver Experience met een verbeterd display- en bedieningsconcept. De nieuwe Porsche Taycan staat nu bij de Nederlandse Porsche Centra.

Bekijk de video voor alle highlights hieronder of via het Youtube-kanaal van Porsche Nederland: https://www.youtube.com/watch?v=NiWF8qep-A8

Lees hier meer over de nieuwe Porsche Taycan: https://www.porsche.com/netherlands/nl/models/taycan/taycan-models/

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Genoemde prijzen betreffen consumentenadviesprijzen. Het staat dealers en servicepartners vrij eigen verkoopprijzen en kortingen te hanteren. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.