Hoofdmenu
ENGLISH  |  DUTCH
Porsche Classic Center Gelderland

 

Contact
Porsche Classic Center Gelderland

Ressenerbroek 2

6666 MR Heteren

T +31 (0)26 356 0 901

F +31 (0)26 356 0 930
info@porscheclassiccentergelderland.nl

 

Openingstijden

ma t/m vrij
7.30 - 18.00 uur

zaterdag
9.00 - 17.00 uur

zondag
gesloten

 

 

Modellen
Hoofdmenu
Eva de Mol in nieuwe aflevering docu-serie Tipping Point.

Eva de Mol in nieuwe aflevering docu-serie Tipping Point.

Een verhaal over daadkracht.

17 januari 2024 -  In de documentaireserie Tipping Point spreken ondernemers openhartig over de beslissende momenten die zij tijdens de groei van hun bedrijf hebben meegemaakt. In deze aflevering volgen we techinvesteerder Eva de Mol en haar bedrijf CapitalT. Een verhaal over ambitie, tegenslagen en daadkracht om het tegendeel te bewijzen. 

Om dieper te duiken in de drive van Eva de Mol heeft Discovered, het contentplatform van Porsche Nederland, voor het format Tipping Point een korte film over het leven en werk van De Mol gemaakt. Hoe vaker ze te horen krijgt dat vrouwen niet gemaakt zijn voor de investeringssector, hoe gedrevener ze wordt om het tegendeel te bewijzen. De oprichtster van CapitalT over haar motivatie om haar droom na te jagen. “Mensen die zeiden dat iets niet kon wakkerden het vlammetje in mij alleen maar verder aan. Ik dacht juist: okay, I”ll prove you wrong.

Eva de Mol

De volledige aflevering van Tipping Point is te bekijken via Discovered:
https://discovered.porsche.nl/home/investeren-enkel-voor-mannen-eva-de-mol-bewijst-het-tegendeel

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Genoemde prijzen betreffen consumentenadviesprijzen. Het staat dealers en servicepartners vrij eigen verkoopprijzen en kortingen te hanteren. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.