Hoofdmenu
ENGLISH  |  DUTCH
Porsche Classic Center Gelderland

 

Contact
Porsche Classic Center Gelderland

Ressenerbroek 2

6666 MR Heteren

T +31 (0)26 356 0 901

F +31 (0)26 356 0 930
info@porscheclassiccentergelderland.nl

 

Openingstijden

ma t/m vrij
7.30 - 18.00 uur

zaterdag
9.00 - 17.00 uur

zondag
gesloten

 

 

Modellen
Hoofdmenu
In beeld: zo klokte de Porsche Taycan Turbo GT indrukwekkende recordtijden.

In beeld: zo klokte de Porsche Taycan Turbo GT indrukwekkende recordtijden.

19 maart 2024 -  De Porsche Taycan Turbo GT is de krachtigste Porsche ooit in serie geproduceerd. Het nieuwe sportieve topmodel tilt de prestaties van de Taycan naar een nog hoger niveau, en mag zich ook al recordhouder noemen: op Laguna Seca en de Nürburgring-Nordschleife is de Porsche Taycan Turbo GT met Weissach-pakket de snelste elektrische serieproductieauto.

De Taycan Turbo GT met Weissach-pakket is nog niet eens op de markt, maar nu al is het een recordhouder door op Laguna Seca de titel van snelste elektrische serieproductieauto te veroveren. Met een tijd van 1:27,87 minuut reed Porsche-testrijder Lars Kern een snellere ronde dan elke andere bestuurder ooit heeft gedaan met een straatlegale elektrische auto. Niet lang daarvoor zette een pre-productieversie van ditzelfde nieuwe model al een nieuw klasserecord neer op de Nürburgring-Nordschleife. Ook toen zat Kern achter het stuur en noteerde hij een rondetijd van 7:07,55 minuten op de Nordschleife, liefst 26 seconden sneller dan de tijd die hij in 2022 klokte in een Taycan Turbo S Sport sedan.

Benieuwd hoe de supersnelle Taycan deze indrukwekkende rondetijden klokte? Stap hieronder in bij Porsche-testrijder Lars Kern en bekijk de onboard video’s.

Nürburgring-Nordschleife
Porsche Taycan Turbo GT - Record Lap Nordschleife
Laguna Seca
Porsche Taycan Turbo GT - Record Lap Laguna Seca

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Genoemde prijzen betreffen consumentenadviesprijzen. Het staat dealers en servicepartners vrij eigen verkoopprijzen en kortingen te hanteren. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.