Hoofdmenu
ENGLISH  |  DUTCH
Porsche Classic Center Gelderland

 

Contact
Porsche Classic Center Gelderland

Ressenerbroek 2

6666 MR Heteren

T +31 (0)26 356 0 901

F +31 (0)26 356 0 930
info@porscheclassiccentergelderland.nl

 

Openingstijden

ma t/m vrij
7.30 - 18.00 uur

zaterdag
9.00 - 17.00 uur

zondag
gesloten

 

 

Modellen
Hoofdmenu
Mark Wegh neemt HARLEY-DAVIDSON DEALER BIG-RIVERS over.

Mark Wegh neemt HARLEY-DAVIDSON DEALER BIG-RIVERS over.

31 oktober 2023 - Met trots delen wij met u dat Mark Wegh HARLEY-DAVIDSON DEALER BIG-RIVERS heeft overgenomen. Wij zien in het historische merk en het mooie bedrijf een belangrijke aanvulling op onze bestaande activiteiten. Het bedrijf dat in 2010 werd opgericht door Albert van der Steen, geldt als het belangrijkste verkooppunt van nieuwe en gebruikte Harley-Davidsons in Oost-Nederland.

Ook bij Big-Rivers staat de klant centraal en is alles gericht op een maximale klanttevredenheid. Afgelopen jaar is Big-Rivers verkozen tot beste dealer van de Benelux. Van der Steen geeft aan uit te kijken naar een mooie samenwerking waarbij het bestaande netwerk en alle bestaande activiteiten van Porsche Centrum Gelderland van grote waarde zijn voor een verdere uitbouw van Big-Rivers. Denk hierbij aan de kennis die Porsche Centrum Gelderland heeft op het gebied van schadeafwikkeling maar ook aan ons aanbod aan financiële oplossingen vanuit Way2Drive. 

De overname koppelt Harley-Davidson niet voor het eerst aan Porsche. In de tachtiger jaren was Porsche onder andere betrokken bij de ontwikkeling van het Evolution V-twin motorblok en in 2002 ontwikkelde de autofabrikant het V-Rod-motorblok, dat Harley-Davidson 17 jaar lang in productie zou houden. Deze band uit het verleden onderstreept dat deze twee merken elkaar goed aanvullen. Big-Rivers blijft onafhankelijk, houdt zijn eigen, vertrouwde team en zal zich met kennis en kunde blijven richten op de Harley-Davidson-liefhebber ondersteund door onze kennis en ervaring.

Wij verwelkomen u graag bij Porsche Centrum Heteren én Harley-Davidson Big-Rivers.