Hoofdmenu
ENGLISH  |  DUTCH
Porsche Classic Center Gelderland

 

Contact
Porsche Classic Center Gelderland

Ressenerbroek 2

6666 MR Heteren

T +31 (0)26 356 0 901

F +31 (0)26 356 0 930
info@porscheclassiccentergelderland.nl

 

Openingstijden

ma t/m vrij
7.30 - 18.00 uur

zaterdag
9.00 - 17.00 uur

zondag
gesloten

 

 

Modellen
Hoofdmenu
Timeless MagazineTimeless Magazine

Timeless Magazine #12

Timeless Magazine #12

Editie #12 van Timeless Magazine bevat een compleet verslag van alle Rijkspolitie Porsches. Porsche Centrum Gelderland beschikt over een uitgebreide collectie politie-Porsche's. De collectie, ontstaan uit passie, wordt regelmatig ingezet voor diverse evenementen. Waar je deze Porsches decennia geleden liever niet tegenkwam, is het nu voor velen een stukje jeugdsentiment.

Naast de 1:1 Porsche politiewagens, bezit Porsche Centrum Gelderland ook een zeer grote collectie miniatuurmodellen met politie-livery. Deze collectie bevat schaalmodellen van verschillende afmetingen en jaren, met de kleuren van verschillende landen.

Hoe kunt u deze editie van Timeless magazine verkrijgen? Ga naar de Porsche24 app. Hier kunt u het benodigde ticket downloaden. Op vertoon van uw ticket kunt u bij de receptie van Porsche Centrum Gelderland de nieuwste Timeless ophalen.

Heeft u de Porsche24 app nog niet? Via onderstaande button kunt u direct de app downloaden. 

Download voor iPhone

Download voor Android

Timeless Magazine #11

Timeless Magazine #11

De 11e editie van Timeless Magazine staat in het teken van een unieke barnfind, namelijk de zeldzame Porsche 550 Spyder met chassisnummer VIN 550-0069. Vanaf het moment dat de 550 Spyder werd gevonden in Californië tot het moment dat deze dankzij Porsche Centrum Gelderland na 60 jaar weer voor het eerst terug is op het circuit. In Timeless #11 vindt u het complete verhaal.

Deze uitgave bevat naast het verhaal van de Porsche 550 Spyder, een special van de Porsche 356 met verschillende brochures en wordt er aandacht besteed aan de grootste Porsche 356 miniatuur collectie ter wereld. Kortom een uitgave vol met prachtige foto's en verhalen.

Timeless Magazine #10. 15th Anniversary.

Timeless Magazine #10. 15th Anniversary.

In de 10e uitgave van Timeless belicht Porsche Centrum Gelderland haar 15th anniversary. Met deze extra dikke jubileumuitgave kijkt Mark Wegh vol trots terug naar de start in 2006 en de groei van zijn bedrijf tot vandaag de dag. Daarnaast passeren in de uitgave alle highlights en events die Porsche Centrum Gelderland voor haar klanten in de afgelopen 15 jaar wist te organiseren. In een unieke special worden alle RS modellen getoond en daarnaast alle GT3 generaties uitgelicht. Van de iconische 911 RS tot de nieuwste 911-992 GT3. Kortom een uitgave vol Porsche passie, met fantastische beelden van het inmiddels uitgegroeide imperium met een vloeroppervlakte van 20.530 m2.

Porsche Centrum Gelderland 15th Anniversary Edition.
Speciaal voor het 15-jarig jubileum liet Porsche Centrum Gelderland bij Porsche Exclusive Manufaktur. 3x 2 limited modellen ontwikkelen, 911 Carrera 4S Coupé, 911 Carrera 4S Cabriolet en de 911 Targa 4S. 

Sooner or later we realise your Porsche dream.

Timeless Magazine #9.

Timeless Magazine #9.

In deze editie van Timeless #9, belichten we de introductie van ‘s-werelds eerste 100% electrische Porsche, de nieuwe Porsche Taycan. De Taycan is met zijn innovatieve totaalconcept voorbereid op de toekomst en wordt gekenmerkt door de eigenschappen die bepalend zijn voor élke Porsche: pure emotie en maximaal rijplezier. Met een vermogen van 761 pk laat het topmodel van de Taycan, vele Porsches achter zich.

Naast deze wereldprimeur belicht deze uitgave ook een special voor de Porsche Speedster. Van de eerste 356 Pre A Speedster uit 1954, tot de 911-991 Speedster uit 2019. Een uniek document over alle generaties van de Speedster. Kortom weer een must haves voor iedere Porsche liefhebber.

Timeless Magazine #8.

Timeless Magazine #8.

Geheel in het teken van Timeless Magazine, lanceert Porsche de allernieuwste 911 met als thema Timeless Machine. Met deze 8e generatie 911 weet Porsche als geen ander de iconische lijnvoering van dit model voort te zetten. Porsche Centrum Gelderland belicht in deze editie alle generaties van de 911. Van elke generatie worden zowel het echte model als het schaalmodel en de salesbrochure getoond. Tijdens de introductie van de nieuwe 911-992 weet Mark Wegh een ieder te fascineren met een unieke line-up van alle Porsche 911 generaties, allemaal afkomstig uit zijn eigen museum, Porsche The Collection.

Timeless Magazine #7. 12,5th Anniversary.

Timeless Magazine #7. 12,5th Anniversary.

In de 7de uitgave van Timeless belicht Porsche Centrum Gelderland haar 12,5 Anniversary. Met deze speciale jubileumeditie kijkt Mark Wegh even terug, maar vooral vooruit. Van de nieuwste Porsche modellen tot een groot aanbod Porsche Approved modellen tot zeer uitgebreid assortiment aan Porsche Classics. Op het gebied van Porsche voert Porsche Centrum Gelderland de boventoon. Verder in deze uitgave de introductie van de nieuwste 911 GT3 RS met een vermogen van 520 pk. En de eerste teaser beelden van de Porsche Taycan. The future is now.

Daarnaast weet Porsche Centrum Gelderland de internationale contest te winnen met hun onderscheidende commercial tijdens de Porsche Classic Partner Movie Competition. Een kroon op het werk van 12,5 jaar Porsche passion.

Timeless Magazine #6.

Timeless Magazine #6.

In deze editie van Timeless #6, belichten we de introductie van twee nieuwe Porsche modellen, de allernieuwste Porsche Cayenne en de Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid Sport Turismo met een vermogen van 550 pk. Daarnaast breidt Porsche de modellijn van de 911-991 verder uit met de Porsche 911 Carrera T gemaakt om te rijden, niet om te verzamelen. De apotheose is de lancering van de allersnelste 911 ooit, de Porsche 911 GT2 RS met 700pk.

Naast veel Porsche modelnieuws ook de nodige aandacht voor Porsche Gelderland zelf. Of het nou gaat om een nieuwe of een classic Porsche, in Heteren ontvangt het serviceteam u met een warm welkom. Maar ook voor verzekeren, lease of schadeherstel aan uw Porsche bent u daar aan het juiste adres.

Timeless Magazine #5.

Timeless Magazine #5.

Deze uitgave van Timeless #5 staat volledig in het teken van de Mille Miglia: één van de bekendste en belangrijkste endurance races voor klassiekers die in Italië plaatsvindt. De 1.000 mijl worden gereden van Brescia naar Rome en weer terug naar Brescia. Vanuit Porsche Centrum Gelderland & Porsche Classic Center Gelderland hebben 2 equippes deze 2017-editie gereden en ook de finish bereikt. Naast aandacht voor de achtergrond van de Mille Miglia, vindt u ook meer informatie over Porsche Centrum Gelderland en Porsche Classic Center Gelderland in deze 5e uitgave van het magazine. Zowel voor een nieuwe Porsche of een totaal gerestaureerde classic Porsche als voor schadeherstel, leasing en verzekering bent u in Heteren aan het juiste adres. 

Timeless Magazine #4.

Timeless Magazine #4.

Precies een jaar na de eerste uitgave van Timeless Magazine, lanceert Mark Wegh Timeless 004. In deze uitgave van Timeless laat Porsche Centrum Gelderland & Porsche Classic Center Gelderland zien waar ze voor staan. Dus of u nu op zoek bent naar een nieuwe Porsche of een totaal gerestaureerde classic Porsche, dan bent u in Heteren aan het juiste adres. Maar ook voor schadeherstel, lease en verzekering. De one-stop-shop voor alles op het gebied van Porsche. Een ding is zeker als je van het merk Porsche houdt kun je niet om dit magazine heen. Inmiddels is Timeless Magazine een waar collector's item geworden. En verlaten ze het pand al net zo snel als de Porsches zelf.

Timeless Magazine #3. Kleinste Porsche-magazine ter wereld.

Timeless Magazine #3. Kleinste Porsche-magazine ter wereld.

De derde uitgave van Timeless Magazine is een collectorsitem op zich. Hierin laat Porsche Centrum Gelderland u kennis maken met de Porsche miniatuurwereld. Om deze miniatuurgedachte te versterken is deze editie van het magazine, in schaal 1 op 4, ook werkelijk een miniatuuruitgave van Timeless Magazine. Op chronologische wijze worden diverse Porsche-schaalmodellen gepresenteerd, van de legendarische Porsche Type 64 uit 1938 tot de Porsche 911 GT3 RS uit 2015. Het kleinste Porsche magazine ter wereld heeft grote indruk gemaakt tijdens de Porsche International Collectors Day. Hier werd deze editie voor het eerst uitgereikt.

Timeless Magazine #2. 10th Anniversary.

Timeless Magazine #2. 10th Anniversary.

In deze tweede uitgave van Timeless laat Porsche Centrum Gelderland the ultimate Porsche Timeline zien. Een unieke samenstelling van de 100 meest exclusieve Porsche ooit geproduceerd. Van 001 t/m 100, van de allereerste Porsche Käfer Prototyp 38/06 uit 1938, tot de allernieuwste Porsche 911-991 R uit 2016. Tijdens het 10 jarig bestaan werd de gehele showroom van zowel Porsche Centrum Gelderland als de showroom van Porsche Classic Centrum Gelderland omgebouwd tot een Porsche experience van wereldniveau. En mocht u toch nog iets over het hoofd hebben gezien, want 100 unieke Porsches op een locatie, dat is voor iedere Porsche liefhebber veel. Dan is Timeless 002 hét naslagwerk.

Timeless Magazine #1.

Timeless Magazine #1.

Het grootste Porsche Classic Center ter wereld presenteert vol trots haar eigen magazine genaamd "Timeless". Deze eerste editie laat zien waar Porsche Classic Center Gelderland voor staat, namelijk, het realiseren van klassieke Porsche dromen. Met de belofte "We build your classic dream" laat Mark Wegh de eigenaar van het nieuwe Classic Center zien dat hij en zijn team de wereld van klassieke Porsches meer dan verstaat. In deze uitgave een special over de iconische 911 RS uit 1972 en alle opvolgende generaties. Een "Unique barn discovery" en de grootste Porsche 356 miniatuurcollectie van Europa. Deze eerste editie werd special ontwikkeld voor de opening van het nieuw Porsche Classic Center.